Voor bedrijven

Juist nu. Juist in deze tijd is het maken van contact belangrijk. Hoe dan? Door het versturen van een mooi relatiegeschenk met een goed verhaal. Ons verhaal. Het verhaal waar wij trots op zijn en graag willen delen.

Het verhaal van onze Makers. De makers, daar draait het om. Hen een zinvolle bijdrage laten leveren aan zinvolle producten. Het is onze basis. Hier is het label ‘Mooi door mij’ voor ontwikkeld.  

Want waardering krijgen voor geleverd werk, dat wil toch iedereen? Elk mens wil plezier hebben in zijn of haar werk. Iedereen wil blij zijn. Zo simpel is het.

Daarom is het ook belangrijk om uw relaties in deze tijd in het zonnetje te zetten. Uw waardering uit te spreken. Heel eenvoudig met een geschenk van ons.

Onze favorieten? Complimenten geven kan eenvoudig met onze zakjes complimenten, elke dag een glimlach. Of de doosjes met aanmaakblokjes of het ‘brand maar los’ pakket, een beetje warmte in de koude decembermaand. Een fijne boodschap met een klein beetje hulp van onze mooie kaarten is soms al genoeg om waardering te tonen.

Specifieke wensen, grote aantallen, uw eigen logo, een speciale kleur. Het kan.

Wij zijn flexibel en denken graag mee. Neem contact op via info@mooidoormij.nl of bel 06 10 524 158. We helpen je graag!  

Op zoek naar een relatiegeschenk, eindejaarscadeau, of gewoon een bedankje?

Jouw medewerkers een blijk van waardering geven? De collega’s verrassen? Klanten bedanken? Juist nu is het zo fijn om cadeautje te geven waar de ander zeker weten blij van wordt. De ander die het zo dik verdiend om even in het welbekende zonnetje gezet te worden. 

Hoe je dit op een eenvoudige, maar mooie manier kunt doen? Door ze een week of een maand lang elke dag te trakteren op een compliment. Een kleine moeite, maar altijd raak. Zeg nu zelf, iedereen wil toch horen dat hij of zij goud waard is? Of onmisbaar?

Bovendien geef je tegelijkertijd een goed verhaal. Elk presentje heeft een namelijk goed verhaal in zich. Het verhaal van de maker. Iemand met een (verstandelijke) beperking die door het maken van deze complimentjes een zinvolle bijdrage levert aan mooie producten. 

Geef een zakje of een doosjes met complimenten cadeau. Als relatiegeschenk, eindejaarscadeau, of gewoon als bedankje. Juist nu. 

Specifieke wensen, grote aantallen, het eigen logo erop, of een speciale kleur? Het kan allemaal. Wij regelen het graag, goed en snel voor je.