Voor bedrijven

Juist nu. Juist in deze tijd is het maken van contact belangrijk. Hoe dan? Door het versturen van een mooi relatiegeschenk met een goed verhaal. Ons verhaal. Het verhaal waar wij trots op zijn en graag willen delen.

Het verhaal van onze Makers. De makers, daar draait het om. Hen een zinvolle bijdrage laten leveren aan zinvolle producten. Het is onze basis. Hier is het label ‘Mooi door mij’ voor ontwikkeld.  

Want waardering krijgen voor geleverd werk, dat wil toch iedereen? Elk mens wil plezier hebben in zijn of haar werk. Iedereen wil blij zijn. Zo simpel is het.

Daarom is het ook belangrijk om uw relaties in deze tijd in het zonnetje te zetten. Uw waardering uit te spreken. Heel eenvoudig met een geschenk van ons.

Onze favorieten? Complimenten geven kan eenvoudig met onze zakjes complimenten, elke dag een glimlach. Of de doosjes met aanmaakblokjes of het ‘brand maar los’ pakket, een beetje warmte in de koude decembermaand. Een fijne boodschap met een klein beetje hulp van onze mooie kaarten is soms al genoeg om waardering te tonen.

Specifieke wensen, grote aantallen, uw eigen logo, een speciale kleur. Het kan.

Wij zijn flexibel en denken graag mee. Neem contact op via info@mooidoormij.nl of bel 06 10 524 158. We helpen je graag!