< Terug naar team

Linda

Buurvrouw Linda. Aangenaam.
Wie heeft het? Een super handige en altijd enthousiaste buurvrouw. Wij dus.

Margriet over Linda:
“Die goede buur die je beter kunt hebben dan die beste vriend? Dat is in ons geval onze Linda. Direct vanaf het begin is ze vol enthousiasme betrokken bij ZOdIEZiJN. Hoe groter de opdracht is, hoe blijer Linda wordt. Ze is iemand van uitdagingen. Die gaat ze nu eenmaal graag aan. En gelukkig met ons. Bijna dagelijks komt ze even binnenlopen om te vragen of er nog iets nagekeken moet worden. Wie heeft het? Wij dus!”

Anja over Linda:
“Linda is een rotsvaste waarde in ons team. Het maakt niet uit wat er wanneer af moet of tussendoor komt, buurvrouw Linda fikst het. En daar worden wij erg blij van. Zeker in tijden van stress…”

Leny over Linda:
“Zonder Linda zijn we nergens. Wat zouden we zonder haar moeten! Ze is vanaf het begin betrokken bij ZOdIEZiJN en heeft aan alle producten van onze collectie wel meegewerkt. Het is mooi om te zien dat zij geniet van haar werk. Geen klus is haar te veel of te gek. Een belletje is genoeg wanneer er iets snel moeten worden geregeld. Binnen een minuut staat ze op de stoep. Dat is eenvoudige weg goud waard.”