< Terug naar team

Leny

Leny. Aangenaam.
cijferwonder, luisterend oor, kritische noot, brenger van structuur en vrolijkste noot van Stichting ZOdIEZiJN

 

Waar ik blij van word? Nieuwe klanten die zo enthousiast zijn over ons ‘Mooi door mij’-label dat ze niet kunnen wachten tot onze producten worden geleverd. Daar word ik echt blij van. Net als van een berichtje van iemand die een ‘Mooi door mij’-cadeautje heeft gehad en dan vooral van de big smile die de maker krijgt als wij dit berichtje persoonlijk aan hem of haar doorgeven.

Echter naast mijn werk is er uiteraard meer waar ik die grote glimlach van krijg. Een dagje strand bijvoorbeeld, maar ook van een potje tennissen, een baantje zwemmen, een hapje eten met vrienden en helemaal van dat bijbehorende wijntje.

Het allermooiste compliment? Het is altijd weer een fijn compliment wanneer winkels ons mailen dat zij heel graag het ‘Mooi door mij’-label willen verkopen. Ook een nabestelling is een flink compliment, net als klanten die aangeven onze persoonlijke manier van werken heel prettig vinden. En bedrijven die een maatwerk product hebben besteld en super enthousiast zijn. Dit is altijd leuk om te horen. Het zijn simpelweg de dingen waar we het voor doen!

Margriet over Leny:
Leny houdt van structuur en dat helpt mij en mijn chaotische brein enorm. Ze voelt situaties goed aan, is een doorzetter, zeer punctueel en mede door haar blije lach en briljante humor maakt dat ik met veel plezier met haar samenwerk. 

Anja over Leny:
Leny is mijn wandelende Excel-programma. Ze is scherp, houdt het overzicht en gaat prat op de details. Gelukkig maar. En boven alles, ze is ontzettend grappig!