< Terug naar team

Anja

Anja. Aangenaam.
gediplomeerd activiteitenbegeleider, ZZP’er, vraagbaak voor zorgorganisaties van Stichting ZOdIEZiJN


Waar ik blij van word? Dat ene moment, dat iets wat onmogelijk lijkt toch lukt. Dat moment hebben wij vaak en ik word er zo blij van. Ik kan flink genieten van de zoektocht naar de juiste materialen, mogelijkheden en aanpassingen, net zo lang totdat ik het voor elkaar heb dat er zoveel mogelijk makers aan een product mee kunnen werken. En dan hun glimlach wanneer ze dat ene onmogelijke toch fixen. Dat is goud waard.

Net als het huisje dat ik aan het bouwen ben van oude ramen, schaatsen, tennissen, buiten zijn, koffiedrinken met vriendinnen in de ochtendzon, het dorpsfeest dat ik ieder jaar mee mag helpen organiseren, tuinieren en bloemstukken maken. Ook allemaal stuk voor stuk, inderdaad, goud waard!

Het allermooiste compliment? Ik kán het!’ Een brul die werd begeleid door een glunderend gezicht van een slechtziende cliënt die een stempel plaatste van de maand augustus op de ‘Mooi door mij’-kalender. Dergelijk compliment is in geen woorden uit te drukken.

 

Margriet over Anja:
Anja is ongelooflijk creatief, heeft een enorm gevoel voor detail, denkt goed vanuit de mogelijkheden van makers en heeft een flinke dosis ervaring als activiteitenbegeleider. Tel hier haar humor en licht chaotische karakter bij op en het maakt haar uniek en zo ontzettend leuk! En we zijn zussen,  aan een half woord hebben wij genoeg.

Leny over Anja:

Door haar ervaring als activiteitenbegeleider bedenkt Anja altijd een perfect stappenplan van het maakproces voor onze makers. Ze probeert zelf eerst alles uit en bedenkt vervolgens een systeem waardoor elke maker een bijdrage kan leveren aan het product. Zo heeft ze bijvoorbeeld mallen gemaakt, zodat het stempelen op de verpakking maar op 1 manier, de juiste uiteraard, mogelijk is. Zo knap. Anja geniet vervolgens van het plezier dat de makers hebben van het werken aan onze producten. Ze wordt daar blij van en ik op mijn beurt van haar.